Cake speaks louder than words

Inspiration til både det søde og det sunde

mandag den 11. februar 2019

Flyttedag

›
Så blev det flyttedag!! Bloggen flytter og skifter navn til: Mad, der gør glad :)  Opskrifter og inspiration kan for eftertiden fi...
lørdag den 2. februar 2019

Smoothie med pastinak

›
Dagens smoothie skiller sig lidt ud, da den indeholder pastinak. Om pastinakken: Grøntsagen kom til Danmark i Middelalderen, hvor den...
torsdag den 31. januar 2019

Mango/passions-smoothie

›
Smoothies er jo ikke ligefrem rocket science at lave. Den største udfordring er nogle gang at få ideen til ingredienserne. Derfor vi...
tirsdag den 29. januar 2019

Verdens bedste karamelsnitter

›
Kender du "Cookist"? Ellers burde du aflægge siden et visit (du kan finde den her ). De har en masse sjove opskrifter og mæ...
lørdag den 12. januar 2019

Kartoffel/gulerods-rösti med hytteost og rødbeder

›
Savner du inspiration til sund og lækker mad til 1, som samtidig er hurtig at lave? Så skal du forkæle dig selv med at lave röstier! He...
lørdag den 5. januar 2019

Bananpandekager med frisk frugt og mandler

›
Morgenmad er det vigtigste måltid på dagen! Mange mennesker springer morgenmaden over eller tager et æble med på farten. Men det er alts...
onsdag den 2. januar 2019

Vegetar i 2019....

›
…. bliver jeg nok næppe, men derfor er der jo ikke noget galt i at eksperimentere lidt med vegetariske retter. For hvorfor ikke? Det er bed...
søndag den 23. december 2018

Chokoladebrud med peanuts og Daim

›
Står du lige og mangler lidt ekstra konfekt til juleaften eller til gæsterne i juledagene? Så vil jeg lige slå et slag for Alt...

Cheesecake - christmas edition

›
Den første cheesecake menes at være blevet til på den græske ø, Samos, for flere tusind år siden. Alligevel var det først i det 18. ...
søndag den 28. oktober 2018

Pumpkin pie

›
Jeg har også skåret græskar (og blendet det og bagt det). Ikke helt på samme måde som alle de fine græskar, man kan se med lys i rundt om...
›
Start
Vis internetversion

Om mig

Mit billede
Debbie
Jeg er 22 år gammel og har i mange år ELSKET mad! Jeg kan lide at eksperimentere med nye opskrifter og nye ingredienser - om det er kage, brød, vegetarretter eller andet. Udover mad er jeg også vild med at rejse og skriver lidt løbende om, hvor jeg har været og hvad jeg har oplevet.
Vis hele min profil
Leveret af Blogger.