mandag den 29. januar 2018

Soyamandler - den nemmeste snack


Dette er en opskrift, som man laver "på gefühlen". Dvs. der er ikke nogle faste mængder - man laver bare så mange, som man har lyst til. Det tager under 1/2 time at lave og de kan gemmes i flere dage i en lufttæt beholder.

2 SIMPLE INGREDIENSER:

Mandler 
Soya

How to:

Mandler blandes med soya og røres rundt til alle mandler er dækket.
Fordel mandlerne på en bageplade med bagepapir.


Bag mandlerne ved 150 grader i 20 minutter - vend dem rundt af og til.


Lad mandlerne køle af og opbevar dem i en lufttæt beholder (hvis de ikke bliver spist inden du når så langt!)




Det bedste ved opskriften er, at det ikke tager så lang tid at lave - men de er også stærkt vandedannende :)

Mandlerne kan spises som snack eller man kan bruge dem på en salat.


Ingen kommentarer:

Send en kommentar