fredag den 24. april 2015

Fyldte pandekager med kylling

Madpandekager ses ofte i mexicansk selskab med krydret oksekødsfyld. Men de kan også med fordel serveres med kyllingefyld.
Pandekagerne kan serveres med en grøn salat med de grøntsager, man nu har i køleskabet og gerne fetaost.

Ingredienser til 6 pandekager:

300 g kyllingefilet
1 løg
300 g courgette
100 g bacon i tern
Lidt tørret chili
1 fed hvidløg
1 dl ærter
1 dl creme fraiche
1 tsk salt + lidt peber
6 madpandekager
75 g revet ost

Skær kyllingen i strimer og løg og courgette i tern. Svits kylling, bacon og løg i lidt olie et par minutter. Kom courgette, chili og presset hvidløg ved, og lad det simre under låg et par minutter. Tilsæt ærter og creme fraiche og smag til med salt og peber.
Fordel fyldet på pandekagerne, rul dem sammen og læg dem i et ovnfast fad. Drys ost over pandekagerne inden de bages i 15 minutter ved 200°C.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar