fredag den 8. april 2016

Farsbrød med squash

Farsbrød er ikke bare navnet på en ret. Det er en hel verden af muligheder for at kombinere forskellige grøntsager og kødtyper.

Jeg valgte at servere farsbrødet med kartofler og coleslaw, da dressingen i coleslaw'en kan erstatte en sauce.


Ingredienser til 1 farsbrød:

500 g hakket oksekød
1 løg
1 squash
1 dl havregryn
1 dl vand
Salt og peber
Hæld vandet over havregrynene og lad det stå et par minutter.
Riv 6-7 pæne skiver af squashen med en kartoffelskræller og riv resten af squashen groft. Skær løg i tern og rør en fars af oksekød, løg, revet squash, "havregrød", salt og peber. Læg farsen i et smurt ovnfast fad og læg squash-skiverne hen over.
Bag farsbrødet ved 200°C i ca. 60 minutter.

Server farsbrødet med hasselbagte kartofler og
hjemmelavet coleslaw (find opskrift her)



Ingen kommentarer:

Send en kommentar