søndag den 23. december 2018

Chokoladebrud med peanuts og Daim




Står du lige og mangler lidt ekstra konfekt til juleaften eller til gæsterne i juledagene?
Så vil jeg lige slå et slag for Alt For Damernes "chokoladebrud med peanuts og Daim". De er hurtige og nemme at lave og ingredienserne kan man helt sikkert finde i et af de supermarkeder, der har åbent de kommende dage.

Konceptet minder lidt om, når man laver Rocky Roads - disse brud er i hvert fald også rustikke i sit udseende. Brudene kan opbevares i køleskabet, så du hurtigt kan smide lidt lækkert på bordet, hvis der skulle komme nogen forbi til en kop kaffe en af de næste dage.

Ingredienser:

Obs. forholdene er lidt ændret i forhold til den originale opskrift.

200 g mørk chokolade
100 g mælkechokolade
100 g blød nougat
1 dl peanuts
1 pk. Daim

Smelt den mørke chokolade, mælkechokolade og nougat (evt. i mikroovnen). Fordel først den mørke chokolade på et stykke bagepapir. Dernæst sættes mælkechokolade og nougat i klumper rundt omkring. Bland de 3 lidt rundt med en gaffel. 
Hak Daim'en groft og fordel henover choko/nougat-massen sammen med peanuts - disse kan du også hakke groft, hvis du ønsker bruddene lidt mindre rustikke.
Stil massen på køl, indtil den er størknet, hvorefter den forsigtigt brækkes i stykker på den størrelse, du ønsker.

Nemt. Hurtigt. Lækkert.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar