fredag den 24. juli 2015

Kryddersmør med persille og hvidløg

Her om sommeren når der bliver lavet lækker mad på grillen, er det super lækkert med kryddersmør til et lækkert flute eller som "sauce" på bagte kartofler.
Der findes mange varianter i supermarkedet f.eks. fra Kærgården, men efter min mening er det lidt sjovere, når man selv har lavet det - og det er slet ikke svært.
Man kan lave uendeligt mange kombinationer af forskellige krydderier - det er kun fantasien, der sætter grænser.

Her er en af de meget traditionelle:

Ingredienser:

200 g smør
2 fed hvidløg
2 tsk persille (jeg brugte tørret persille, men frisk er naturligvis også lækkert)

Tag smørret ud og lad det stå ved stuetemperatur i 1 time. Skær det i mindre stykker og bland i en skål med presset hvidløg og persille. Læg det i en klump på et stykke bagepapir og form det til en rulle på ca. XX cm. Læg den igen i køleskabet i mindst 30 minutter.

Skær rullen i skiver og læg på en lille tallerken - så er det klar til servering.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar