torsdag den 8. oktober 2015

Grønne linser med blomkål og blandet salat

Linser er populære blandt vegetarer, fordi de har et højt proteinindhold. Derfor er det en god ide at servere linser, hvis man vil servere en kød-fri ret.
Det høje indhold af kostfibre i linser betyder, at de giver en god mæthedsfornemmelse. En salat som denne kan derfor med fordel serveres til en let ret og derved supplere med at fylde lidt i maven, samtidig med at de smager godt.

Salat med grønne linser:

  • Grønne linser
  • Blandet salat
  • Blomkål
  • Cherrytomater
Kog linserne efter anvisningen på pakken og lad dem køle af. Læg dem i en krans på en tallerken. Læg salaten i midten. Del blomkålen i små buketter og steg dem et par minutter i lidt olie på en pande. Krydr med salt, peber og timian. Læg dem oven på salaten og pynt med halverede tomater.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar