mandag den 26. oktober 2015

Hakkebøffer i tomatsauce

Her kommer en nem ret til en af de travle hverdage. Retten kan laves med de grøntsager, man har i køleskabet. Derudover kan man blande f.eks. soltørrede tomater og fetaost i det hakkede kød, hvis man vil peppe retten lidt op.

Ingredienser til 4 personer:

500 g oksekød

1 løg
1 porre
1 rød peber
1-2 fed hvidløg
1 ds. hakkede tomater
125 ml madlavningsfløde
Salt og peber

Form kødet til 4 bøffer og steg dem i lidt fedtstof. Krydr dem med salt og peber og læg dem i et ovnfast fad.
Skær løg, porre og peber ud i passende stykker og steg dem et par minutter i lidt olie. Rør hakkede tomater og fløde i og lad saucen koge op. Hæld den ud over bøfferne og stil fadet i ovnen ca. 15 minutter ved 200° - skal det stå lidt længere inden det serveres kan der blot skrues ned for temperaturen.

Bøfferne kan serveres med ris, spaghetti eller kartofler og gerne en lækker salat til :) 

Ingen kommentarer:

Send en kommentar