onsdag den 17. februar 2016

Indianergryde

Det er vinter,
og man kan ikke komme udenom at kål er i sæson. Der er mange, der ikke er så vilde med kål, men der findes mange retter, som er fulde af kål uden at smage en hel masse af det.
Denne ret er en lækker hverdagsmad - opskriften her rækker til 2 dage, hvis man er en familie på 4-5 personer.

Ingredienser:

500 g hakket oksekød
1 løg
3 spsk karry
1/2 hvidkålshoved
400 g gulerødder
4 dl vand
1 grøntsagsbouillon
Salt og peber

Hak løg og hvidkål i mindre tern. Gulerødderne skrælles og rives.
Svits løgene i lidt olie og rør karry i. Tilsæt kødet og brun det. Rør hvidkålen i og lad det stege med et par minutter inden vand og bouillon tilsættes. Lad retten koge i 10 minutter. Tilsæt derefter gulerødder og lad retten simre yderligere 15 minutter. Smag retten til med salt og peber.

Server med ris og en lækker salat,

Ingen kommentarer:

Send en kommentar