fredag den 13. november 2015

Kartoffelsuppe med oksekød

Årstiden skifter. Det bliver koldere og det betyder, at det er suppetid!
Denne suppe er én af dem, man bliver mæt af. Server suppen med et lækkert flute og så er den lige til et 12-tal.

Ingredienser til 4 personer:

2 løg
750 g kartofler
1 tsk paprika
1 liter oksebouillon
70 g tomatkoncentrat (1 lille dåse)
1 bdt. persille

Hak løgene groft og svits dem et par minutter i lidt olie.
Skræl kartoflerne og skære dem i skiver. Tilsæt kartoflerne sammen med salt, peber, paprika og bouillon. Lad suppen koge ca. 10 minutter under låg til kartoflerne begynder at blive møre.
Brun kødet på en pande og rør det i suppen sammen med tomatkoncentrat. Lad suppen koge videre 10 minutter.

Drys hakket persille over suppen og server - enten tallerkenanrettet eller i en flot suppeterrin.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar