Her i efteråret er det lækkert med forskellige linser og bønner i salaterne, som for nogle endda kan være erstatning for ris eller kartofler.
Denne salat kan laves med mange forskellige slag bønner/kerner osv. - jeg har valgt at lave den med grønne linser og hvedekerner. Pestoen laves på "gefühlen" alt efter hvor vild man er med sennep og hvidløg.
Denne salat kan laves med mange forskellige slag bønner/kerner osv. - jeg har valgt at lave den med grønne linser og hvedekerner. Pestoen laves på "gefühlen" alt efter hvor vild man er med sennep og hvidløg.
Ingredienser:
Grønne linser
Hvedekerner
Krydderurtepesto:
Persille, frisk
Timian, frisk
Sennep
Hvidløg
Olivenolie
Syltede, grønne tomater
1 skive rød tomat
Sådan gør du:
Kog linser og kerner efter anvisning på pakken og lad dem køle af.
Bland krydderurter, sennep, hvidløg og olivenolie i en minihakker og kør det til en let flydende pesto.
Bland kerner og linser med pestoen og pynt med de to slags tomater.
Ingen kommentarer:
Send en kommentar