Dette er en nem og billig aftensmad. Man skal blot tilberede tomaterne og så skal de ellers bare passe sig selv i ovnen i en times tid.
Hvis man som jeg ikke er den store fan af madspild kan man booste samvittigheden ved at bruge resterne af indmaden fra tomaterne til at lave en tomatketchup - find opskriften her.
Hvis man som jeg ikke er den store fan af madspild kan man booste samvittigheden ved at bruge resterne af indmaden fra tomaterne til at lave en tomatketchup - find opskriften her.
Ingredienser til 4 personer:
8 store tomater
400 g oksekød
1 løg
1 tsk timian
Salt og peber
Skær toppen af tomaterne og skrab fyldet ud med en teske. Gem lågene og gem kernerne fra tomaterne! Brun oksekødet i lidt margarine. Tilsæt løg og lad det stege med et par minutter. Krydr med salt, peber og timian.
Fordel fyldet i de 8 tomater og placer dem i et ovnfast fad. Læg forsigtigt låget på og læg staniol over. Bag tomaterne ved 175°C i ca. 40 minutter.
Server med en god salat til - f.eks.:
Ingen kommentarer:
Send en kommentar