fredag den 18. december 2015

Biscotti med appelsin og marcipan

Biscotti er normalt en småkage, som spises til en kop kaffe, men man behøver bestemt ikke at være kaffedrikker for at elske disse små kager!
Her er en jule udgave med appelsin og marcipan - men jeg er nok nødt til at advare om, at det ikke er nok at bage én portion, for de forsvinder hurtigt :)

Ingredienser til 20-25 stk:

250 g mel
200 g sukker
80 g marcipan
2 tsk vaniljesukker
2 æg + 1 æggeblomme
50 g hasselnødder
Revet skal af 1 appelsin

Bland mel, sukker, vaniljesukker og marcipan. Saml dejen med æggene og ælt hakkede nødder og appelsinskal ind i. 
Del dejen i to og tril dem til to pølser på ca. 30 cm. Læg dem på en bageplade og bag stængerne ca. 35 minutter ved 175°C. Tag dem ud og skær i skiver på skrå. Fordel dem på bagepladen, så der er luft imellem skiverne. Sæt ovntemperaturen ned til 150°C og lad kagerne bage færdige (10-11 minutter).
Opbevar i en lufttæt beholder. 

Ingen kommentarer:

Send en kommentar