tirsdag den 1. december 2015

Hjemmelavet rødkål og flæskestegssandwiches



Så nærmer julen sig endelig. I mange familier er der tradition for, at man spiser flæskesteg med rødkål juleaften, men jeg tror ikke jeg er den eneste, der godt kan finde på at tyvstarte på den lækre mad. Så her er en lille opfordring til at droppe glasset med rødkål og i stedet lave det selv.
Rødkålen er også meget lækker i en flæskestegssandwich, hvis man kun vil have en lille forsmag på juleaften.

Ingredienser:

500 g rødkål
1 dl eddike
1 tsk salt
75 g sukker
2 tsk ribsgelé

Skær rødkålen i strimler og lad det koge 15-20 minutter med eddiken. Tilsæt salt, sukker og ribsgelé og lad det koge videre i 10 minutter.

Bliver I mange juleaften kan opskriften skaleres op og serveres til flæskestegen sammen med brune kartofler og sauce.
 Vil du bruge rødkålen i en flæskestegssanswich kan du lave dem således;
- Hjemmelavede burgerboller (find opskrift her)
- Miracle Whip
- Salat
- Flæskesteg
- Rødkål
- Cornichoner

Ingen kommentarer:

Send en kommentar