Frikadeller er godt nok en af de traditionelle, danske retter, men det betyder altså ikke, at der ikke må eksperimenteres med dem.
Disse er med squash og rød peber og er lækre sammen med en let salat her til sommer. Hvis man har lyst kan man sagtens eksperimentere med at tilsætte nogle krydderier til farsen.
Disse er med squash og rød peber og er lækre sammen med en let salat her til sommer. Hvis man har lyst kan man sagtens eksperimentere med at tilsætte nogle krydderier til farsen.
Ingredienser til ca. 10 store frikadeller:
1 løg
2-3 spsk mel
1 æg
2/3 squash
1/4 rød peber
Salt og peber
Lidt smør til panden
Rør kødet sammen med blendet løg, mel, æg, revet squash og rød peber i små tern. Krydr med salt og peber.
Varm smør op på en pande og form frikadeller af dejen med to spiseskeer.
Steg til de er gennemstegte og server med bagte rodfrugter og lidt blandet salat
Ingen kommentarer:
Send en kommentar