tirsdag den 4. marts 2014

BBQ-kylling med hasselbagte kartofler

Kylling skulle være noget af det mest fedtfattige kød, så her er lige en marinade med med lidt sukker i for at holde blodsukkeret oppe :) 
BBQ-kylling:
5 kyllingefileter (eller flere små inderfileter)
1 dl olivenolie
2 fed presset hvidløg
2 spsk tomatpure
1 tsk karry
100 g brun farin

Hasselbagte kartofler:
1 kg kartofler
Olie
Paprika, salt og peber

Bagte tomater:
10 tomater
Salt, peber og oregano

Marinaden røres sammen og blandes med kyllingen i en frostpose. Læg den på køl natten over.

Kartoflerne skrællen og der skæres skiver halvt ned i. Pensl med olie og drys med krydderier. Bag 1 time til halvanden ved 200 grader.

Tomaterne halveres og drysses med krydderier. Bages ca. 20 min ved 200 grader.

Kyllingefileterne steges på en pande og serveres med kartoflerne, tomaterne og beaunaisesauce.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar