søndag den 2. marts 2014

Broccoli/løg-tærte

Selvom det ikke er populært hos alle familiemedlemmer er jeg begyndt at lave retter uden kød, men med masser af grøntsager. Denne tærte kan også sagtens spises som tilbehør til f.eks. frikadeller og resterne er gode til madpakken.
Ingredienser:
100 g fromage frais
2 spsk flydende margarine
100 g hvedemel
60 g rugmel
1/2 tsk salt
Alle ingredienser røres i en røremaskine, rulles ud og lægges i en tærteform. Prik bunden og forbag 10 min ved 200 grader.

Imens tilberedes fyldet:
1 løg
1/2 broccoli
2 gulerødder
2 æg
100 g fromage frais
Salt og peber
1,5 dl mælk

Løget skæret i små tern. Broccoli skæres i små buketter og overhældes med kogende vand. Lad det trække 5 min og lad dem dryppe af. Gulerødderne skrælles og den ene rives groft, mens den anden skæres til strimler med en grøntsagsskræller.
Der røres en æggemasse af æg, fromage frais, mælk og krydderier. Grøntsagerne lægges i tærtebunden og æggemassen hældes over.
Bag yderligere 35 min ved 200 grader.



Ingen kommentarer:

Send en kommentar