Jeg har i anledning af weekendens start forsøgt mig med en æblemazarin, som er blevet nydt af familien, mens vi har set semifinalen i Vild Med Dans.
Kagen har en dejlig smag af både marcipanen og mandlerne, mens æblebådene ovenpå giver en anderledes, naturlig sødme.
Det skal du bruge:
200 g marcipan
60 g mandler
150 g rørsukker
150 g blødt smør
3 æg
75 g mel
2-3 æbler
1 spsk. perlesukker
Riv marcipanen groft og hak mandlerne. Rør smør og rørsukker godt inden æggene tilsættes ét ad gangen. Rør marcipan, mandler og mel i dejen og sørg for at marcipanen bliver jævnt fordelt i dejen.
Hæld dejen i en smurt tærteform (24 cm) og læg tynde æblebåde på toppen. Drys perlesukker over og bag i 25-30 min ved 200 grader.
Serveres med creme fraiche iblandet sukker og vanilie.
Kagen har en dejlig smag af både marcipanen og mandlerne, mens æblebådene ovenpå giver en anderledes, naturlig sødme.
Det skal du bruge:
200 g marcipan
60 g mandler
150 g rørsukker
150 g blødt smør
3 æg
75 g mel
2-3 æbler
1 spsk. perlesukker
Riv marcipanen groft og hak mandlerne. Rør smør og rørsukker godt inden æggene tilsættes ét ad gangen. Rør marcipan, mandler og mel i dejen og sørg for at marcipanen bliver jævnt fordelt i dejen.
Hæld dejen i en smurt tærteform (24 cm) og læg tynde æblebåde på toppen. Drys perlesukker over og bag i 25-30 min ved 200 grader.
Serveres med creme fraiche iblandet sukker og vanilie.
Ingen kommentarer:
Send en kommentar