fredag den 22. november 2013

Fredags hygge

Jeg har i anledning af weekendens start forsøgt mig med en æblemazarin, som er blevet nydt af familien, mens vi har set semifinalen i Vild Med Dans.
Kagen har en dejlig smag af både marcipanen og mandlerne, mens æblebådene ovenpå giver en anderledes, naturlig sødme.



Det skal du bruge:

200 g marcipan
60 g mandler
150 g rørsukker
150 g blødt smør
3 æg
75 g mel
2-3 æbler
1 spsk. perlesukker

Riv marcipanen groft og hak mandlerne. Rør smør og rørsukker godt inden æggene tilsættes ét ad gangen. Rør marcipan, mandler og mel i dejen og sørg for at marcipanen bliver jævnt fordelt i dejen.
Hæld dejen i en smurt tærteform (24 cm) og læg tynde æblebåde på toppen. Drys perlesukker over og bag i 25-30 min ved 200 grader.

Serveres med creme fraiche iblandet sukker og vanilie.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar