Disse pandekager minder lidt om mexicanske pandekager med oksekødsfyld. Pandekagerne her er meget saftige og smager rigtig godt af de forskellige rodfrugter, der er i dejen. Det tager længere tid end man regner med at bage pandekagerne - så begynd i god tid! Men de er til gengæld også værd at bruge lidt ekstra tid på :)
Pandekager:
6 æg
230 g hvedemel
1 tsk salt
4 dl mælk
400 g blandede rodfrugter - f.eks. patinak, persillerod, gulrødder
Smør til stegning
Fyld:
2 løg
2 hvidløg
400 g haket oksekød
Salt og peber
100 g revet ost og timian til topping
Steg løg i tern, presset hvidløg og oksekød i lidt olie. Krydr med salt og peber.
Pisk æg med en håndmixer og tilsæt mel og salt. Pisk mælken i. Skræl rodfrugterne og riv dem groft inden de røres i dejen. Bag 4 store pandekager ved middel varme i lidt smør- vær forsigtig når de vendes.
Fordel kødfyldet i de 4 pandekager, rul dem sammen og læg dem i et ovnfast fad. Drys med ost og timian og bag dem i ovnen ca. 25 minutter til osten er gylden.
Server med en god salat.
Pandekager:
6 æg
230 g hvedemel
1 tsk salt
4 dl mælk
400 g blandede rodfrugter - f.eks. patinak, persillerod, gulrødder
Smør til stegning
Fyld:
2 løg
2 hvidløg
400 g haket oksekød
Salt og peber
100 g revet ost og timian til topping
Steg løg i tern, presset hvidløg og oksekød i lidt olie. Krydr med salt og peber.
Pisk æg med en håndmixer og tilsæt mel og salt. Pisk mælken i. Skræl rodfrugterne og riv dem groft inden de røres i dejen. Bag 4 store pandekager ved middel varme i lidt smør- vær forsigtig når de vendes.
Fordel kødfyldet i de 4 pandekager, rul dem sammen og læg dem i et ovnfast fad. Drys med ost og timian og bag dem i ovnen ca. 25 minutter til osten er gylden.
Server med en god salat.
Ingen kommentarer:
Send en kommentar