fredag den 17. januar 2014

Courgettepasta a la carbonara

Her til aften har vi fået pasta carbonara med courgetter. Retten, som er en lidt sundere udgave af den klassiske carbonara, er hurtig at lave og smager fantastisk.

Ingredienser til 5 personer:

1 courgette
4 æg
3 dl madlavningsfløde
1 dl mælk
50 g parmasanost
200 g bacon i tern
1 løg
300 g spaghetti

Bacon svites på en pande, og når det næsten er færdigt tilsættes løg, som svitser med et par minutter.
Courgetten skæres julienne (tynde strimler - gøres nemmest på et mandolinjern). Derefter blanceres den et par minutter i letsaltet vand.
Æg, madlavningsfløde, mælk, ost, salt og peber piskes sammen. Spaghettien koges.
Courgetten og bacon/løg-blandingen røres sammen med spaghettien i gryden og æggeblandingen røres i og varmes til den tykner.

Server retten med flute og salat.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar