Her til aften har vi fået pasta carbonara med courgetter. Retten, som er en lidt sundere udgave af den klassiske carbonara, er hurtig at lave og smager fantastisk.
Ingredienser til 5 personer:
1 courgette
4 æg
3 dl madlavningsfløde
1 dl mælk
50 g parmasanost
200 g bacon i tern
1 løg
300 g spaghetti
Bacon svites på en pande, og når det næsten er færdigt tilsættes løg, som svitser med et par minutter.
Courgetten skæres julienne (tynde strimler - gøres nemmest på et mandolinjern). Derefter blanceres den et par minutter i letsaltet vand.
Æg, madlavningsfløde, mælk, ost, salt og peber piskes sammen. Spaghettien koges.
Courgetten og bacon/løg-blandingen røres sammen med spaghettien i gryden og æggeblandingen røres i og varmes til den tykner.
Server retten med flute og salat.
Ingredienser til 5 personer:
1 courgette
4 æg
3 dl madlavningsfløde
1 dl mælk
50 g parmasanost
200 g bacon i tern
1 løg
300 g spaghetti
Bacon svites på en pande, og når det næsten er færdigt tilsættes løg, som svitser med et par minutter.
Courgetten skæres julienne (tynde strimler - gøres nemmest på et mandolinjern). Derefter blanceres den et par minutter i letsaltet vand.
Æg, madlavningsfløde, mælk, ost, salt og peber piskes sammen. Spaghettien koges.
Courgetten og bacon/løg-blandingen røres sammen med spaghettien i gryden og æggeblandingen røres i og varmes til den tykner.
Server retten med flute og salat.
Ingen kommentarer:
Send en kommentar