mandag den 14. juli 2014

Coleslaw

Hvidkål kan godt komme til at smage "lidt for sundt", men i en coleslaw sammen med gulerod og dressing smager det fantastisk.
Salaten kan populært bruges i en pulled pork-burger eller som tilbehør til de fleste slags kød - f.eks. kylling eller schnitzler af svinekød.
Opskriften er til 4 personer og er med inspiration fra Gastromand.dk

Ingredienser:
1/2 hvidkålshoved
3 gulerødder

Marinade:
1 tsk sennep
1/2 dl æbleeddike
1 tsk salt
1 spsk sukker
Friskkværnet peber

Dressing:
1 dl creme fraiche
1 dl mayonaise
Salt og peber
1-2 tsk sukker

Snit hvidkålen fint og riv gulerødderne. Bland dem sammen. Rør marinaden sammen og bland med kål og gulerødder. Lad det trække i køleskab 1 time.
Hæld den overskydende marinade fra, rør dressingen sammen - dressingen skal have en sødlig smag -og rør i kål blandingen. Dressingen røres først i umiddelbart inden serveringen.
Pynt evt. med gulerødder revet i en blyantspidser :)

Ingen kommentarer:

Send en kommentar