Jeg så disse müslibarer hos Twin Food og vidste at jeg simpelthen måtte prøve at lave dem. De er perfekte til den såkaldte "kl. 16-sult" eller som alternativ til et stykke kage sidst på eftermiddagen.
Man kan undlade at putte tranebær i, hvis man ikke er så vild med dem, men her passer de, efter min mening, godt sammen med müslien og den mørke chokolade
Man kan undlade at putte tranebær i, hvis man ikke er så vild med dem, men her passer de, efter min mening, godt sammen med müslien og den mørke chokolade
Ingredienser til 6-7 stk:
3 dl müsli
En smule salt
1/2 dl kokosolie
1/4 dl honning
1/4 dl peanutbutter
1 æg
35 g tørrede tranebær
35 g mørk chokolade
Bland müsli og salt. Smelt kokosolie, peanutbutter og honning i en kasserolle og bland det med müslien. Tilsæt derefter æg, tranebær og hakket chokolade i og rør godt. Fordel massen i muffinforme og bag dem ca. 15 minutter ved 180°C. Lad dem køle af og opbevar dem i en lufttæt beholder.
Ingen kommentarer:
Send en kommentar