søndag den 15. marts 2015

Kyllingewraps med rosenkåls-salat

Hvis man skal lave en nem og lækker aftensmad på en travl hverdag, så er løsningen her. Pestoen giver rullerne en fantastisk smag, og hvis du har et par stegte kyllingebrystfileter i køleskabet, kan pandekagerne være klar i løbet af 10-15 minutter. Ris eller en bulgursalat ville også passe godt til pandekagerne.

Ingredienser til 4 personer:

4 tortillapandekager
2 kyllingebrystfileter
1 squash
1-2 gulerødder
Salt og peber
Ca. 1/3 glas rodfrugtspesto

Steg kyllingefileterne og krydr dem med salt og peber. Riv squash og gulerod groft og steg et par minutter på en pande uden fedtstof. Skær kyllingen i tern og bland i grøntsagerne, som evt. varmes op igen.
Pandekagerne lunes i mikroovn og smøres med 1 1/2 tsk pesto (i en stribe på midten). Fordel ca. 3 spsk fyld på og rul sammen.

Server med:

Rosenkåls-salat med tranebær og croutoner


1 hjertesalathoved
250 g rosenkål
1 spsk olie
Tranebær og croutoner

Pil de yderste blade af rosenkålen. Halver dem og steg dem i olie til de er tilpas møre - men pas på de ikke branker. Krydr evt. kålene med salt og peber.
Vask og skær salaten. Vend sammen med de lune rosenkål og drys med tranebær og croutoner.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar