mandag den 1. februar 2016

Kartoffelrösti med gulerødder

Ingen tvivl. Kartofler smager bare godt. Men er du alligevel blevet træt at de traditionelle versioner, så er her opskriften på kartoffelröstier med gulerødder. De er sprøde på ydersiden og bløde i midten.
Kartoflerne passer godt til næsten al slags kød og skal gerne serveres med sauce.


Ingredienser til ca. 8 stk

8 mellemstore kartofler
2 gulerødder
1 løg
2 spsk havregryn
1 spsk mel
2 æg
Salt og peber
Olie til stegning

Kartofler og gulerødder skrælles og rives på den grove side af rivejernet. Løget skæres i små tern og blandes i rodfrugterne.
De resterende ingredienser røres sammen med grøntsagerne.
Varm olie op på en pande og læg klumper af blandingen på panden. tryk den let ud. Steg röstierne 3-4 minutter på hver side ved høj varme. Server de sprøde kartoffelröstier med det samme.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar