Nu er vi gået ind i efteråret, hvis vi skal tro kalenderen. Pastasalat er godt nok en sommerspise, men kan også sagtens spises i september og resten af året for den sags skyld.
Pastasalaten kan spises som en let frokost med lidt brød til eller den kan spises som tilbehør til f.eks. et kyllingebryst med flødeost rullet i parmaskinke med stegte champignon og en grøn salat med tomat og feta:
3 spsk soltørrede tomater (jeg brugte dem i små stykker, som ligger i olie)
1/2 bdt. persille
2 fed hvidløg
Evt. lidt olivenolie
Salt og peber
Pasta efter eget valg
De to slags tomater, persille, hvidløg, salt og peber blendes sammen - må gerne stadig være lidt "chunky". Der røres evt. lidt olie i, indtil man har den ønskede konsistens
Pastaen koges efter anvisning på pakken og vendes sammen med pestoen.
Server gerne med frisk parmesanost :)
Pastasalaten kan spises som en let frokost med lidt brød til eller den kan spises som tilbehør til f.eks. et kyllingebryst med flødeost rullet i parmaskinke med stegte champignon og en grøn salat med tomat og feta:
Ingredienser:
6 cherrytomater3 spsk soltørrede tomater (jeg brugte dem i små stykker, som ligger i olie)
1/2 bdt. persille
2 fed hvidløg
Evt. lidt olivenolie
Salt og peber
Pasta efter eget valg
De to slags tomater, persille, hvidløg, salt og peber blendes sammen - må gerne stadig være lidt "chunky". Der røres evt. lidt olie i, indtil man har den ønskede konsistens
Pastaen koges efter anvisning på pakken og vendes sammen med pestoen.
Server gerne med frisk parmesanost :)
Ingen kommentarer:
Send en kommentar