onsdag den 9. april 2014

Oreo cupcakes

Denne opskrift, som er hentet fra Sarahs kager, har mange muligheder; man kan lave den som denne opskrift foreskriver eller man kan lave den med almindelig glasur. Hvis man skal dele kage ud eller lave tredobbelt portion og bage den i en bradepande - så bliver man i hvert fald populær :)

Ingredienser til 24 cupcakes:
150 g smør
200 g farin
200 g sukker
3 æg
2 tsk vaniliesukker
300 g mel
2 tsk bagepulver
3 dl mælk
10 oreos

2,5 pasteuriserede æggehvider
100 g sukker
220 g blødt, usaltet smør
6 oreos

Pisk smør, farin og sukker sammen og pisk æggene i et ad gangen. Bland mel, vaniliesukker og bagepulver. Rør skiftevis mælk og melblanding i og vend til sidst de grofthakkede oreos i. Fordel dejen i muffinsforme (fyld hver ca. 3/4 op) og bag 20 min ved 180 grader.
Mens kagerne køles helt af laves frostingen; æggehvider og sukker piskes med et piskeris over vandbad, indtil alt sukkeret er opløst. Skålen tages af varmen, og æggehviderne piskes i 5-10 minutter indtil den er helt kold og stiv. Pisk smørret i lidt ad gangen. Oreoerne lægges i en pose og pulveriseres med en kagerulle inden de røres i frostingen.
Pynt kagerne og server - hvis de ikke skal serveres med det samme skal kan de sættes i køleskab, men skal gerne tages ud ca. 30 min inden servering.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar