Disse knækbrød er sunde med en masse frø og kerner og kan spises både til morgenmad og som snack. 1 portion fylder 2 bageplader.
Ingredienser til 1 portion:
1 dl solsikkekerner
1 dl græskarkerner
1 dl sesamfrø
1 dl hørfrø
1 dl havregryn
3 1/2 dl mel
1 tsk bagepulver
2 tsk salt
1/2 dl rapsolie
3 1/2 dl vand
Ingredienser til 1 portion:
1 dl solsikkekerner
1 dl græskarkerner
1 dl sesamfrø
1 dl hørfrø
1 dl havregryn
3 1/2 dl mel
1 tsk bagepulver
2 tsk salt
1/2 dl rapsolie
3 1/2 dl vand
- Solsikkekerner og græskarkerner hakke let og blandes med alle de andre ingredienser
- Rul halvdelen af dejen ud mellem to stykker bagepapir. Tag det øverste stykke bagepapir af og brug til den anden halvdel af dej.
- Fugt en skarp kniv og pres den ned i dejen, så du får nogle passende stykker knækbrød - der skal kun laves nogle "streger", så de er nemme at knække over når de er bagt.
- Bag ved 200 grader i ca. 15 minutter eller til de er blevet gyldne i kanterne. Lad dem køle af på en rist og opbevar i lufttæt beholder.
Ingen kommentarer:
Send en kommentar