tirsdag den 3. juni 2014

Knækbrød med frø og kerner

Disse knækbrød er sunde med en masse frø og kerner og kan spises både til morgenmad og som snack. 1 portion fylder 2 bageplader.

Ingredienser til 1 portion:
1 dl solsikkekerner
1 dl græskarkerner
1 dl sesamfrø
1 dl hørfrø
1 dl havregryn
3 1/2 dl mel
1 tsk bagepulver
2 tsk salt
1/2 dl rapsolie
3 1/2 dl vand


  1. Solsikkekerner og græskarkerner hakke let og blandes med alle de andre ingredienser
  2. Rul halvdelen af dejen ud mellem to stykker bagepapir. Tag det øverste stykke bagepapir af og brug til den anden halvdel af dej. 
  3. Fugt en skarp kniv og pres den ned i dejen, så du får nogle passende stykker knækbrød - der skal kun laves nogle "streger", så de er nemme at knække over når de er bagt.
  4. Bag ved 200 grader i ca. 15 minutter eller til de er blevet gyldne i kanterne. Lad dem køle af på en rist og opbevar i lufttæt beholder.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar