mandag den 2. november 2015

Linse/hvedekernesalat med krydderurtepesto

Her i efteråret er det lækkert med forskellige linser og bønner i salaterne, som for nogle endda kan være erstatning for ris eller kartofler.
Denne salat kan laves med mange forskellige slag bønner/kerner osv. - jeg har valgt at lave den med grønne linser og hvedekerner. Pestoen laves på "gefühlen" alt efter hvor vild man er med sennep og hvidløg.

Ingredienser:

Grønne linser
Hvedekerner

Krydderurtepesto:
Persille, frisk
Timian, frisk
Sennep
Hvidløg
Olivenolie

Syltede, grønne tomater
1 skive rød tomat

Sådan gør du:
Kog linser og kerner efter anvisning på pakken og lad dem køle af.
Bland krydderurter, sennep, hvidløg og olivenolie i en minihakker og kør det til en let flydende pesto. 
Bland kerner og linser med pestoen og pynt med de to slags tomater.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar