Èn dej - mange forskellige småkager. Så bliver det ikke nemmere!
Lav denne grundopskrift og tilsæt den ingrediens, du ønsker i dine småkager. Det er kun fantasien, der sætter grænser for, hvilke ingredienser der kan tilsættes.
Lav denne grundopskrift og tilsæt den ingrediens, du ønsker i dine småkager. Det er kun fantasien, der sætter grænser for, hvilke ingredienser der kan tilsættes.
Ingredienser til ca. 100 stk
500 g hvedemel
375 g smør
1 æg
Rør alle ingredienserne sammen og del dejen i 2.
Ælt det ønskede fyld ind i dejen og tril dejen til en pølse. Læg den i køleskabet minimum 30 minutter. Skær skiver på ca. 3 mm og læg dem på en bageplade. Bag småkagerne 6-8 minutter ved 220°C.
Opbevar i en lufttæt beholder
Forslag til fyld (mængder beregnet til 1/2 portion dej):
Ingen kommentarer:
Send en kommentar