lørdag den 26. december 2015

Konfektkugler med Baileys og Daim

Her i juletiden spiser mange mennesker konfekt med marcipan og nougat. Det er hyggeligt at lave og hyggeligt at spise.

Alle har deres egne traditioner; klassikeren hos mig er marcipankugler dyppet i mørk chokolade og pyntet med chokoladeknapper.

Meeeeeen.... Alle kan jo trænge til lidt fornyelse en gang imellem. Derfor vil jeg meget kraftigt opfordre til at give disse kugler med Daim og Baileys en chance - de har ændret mit syn på konfekt og jeg har meget svært ved at lade dem stå alt for længe i køleskabet.



Ingredienser til ca. 30 kugler

200 g marcipan
2 spsk Baileys
Ca. 100 g Daim
200 g lys chokolade

Hak halvdelen af Daim'en groft og ælt ind i marcipanen sammen med Baileys. Rul ca. 30 kugler af massen.
Stil dem i køleskab 20-30 minutter.

Hak den anden halvdel af Daim'en lidt finere. Smelt chokoladen og dyp kuglerne heri. Drys med Daim og stil kuglerne på køl.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar