Vinter er sæson for de tunge grøntsager - herunder specielt kål og rodfrugter.
Jeg laver ofte kartoffelmos og har også eksperimenteret med at skifte nogle af kartoflerne ud med rodfrugter - men så kom jeg i tanke om et andet alternativ, som vil give mosen et lidt "chrunchy" udtryk og samtidig pynter det rigtig meget. Især rødbeder er flotte - de farver næsten mosen lyserød.
Jeg laver ofte kartoffelmos og har også eksperimenteret med at skifte nogle af kartoflerne ud med rodfrugter - men så kom jeg i tanke om et andet alternativ, som vil give mosen et lidt "chrunchy" udtryk og samtidig pynter det rigtig meget. Især rødbeder er flotte - de farver næsten mosen lyserød.
Fremgangsmåde:
- Lav en almindelig kartoffelmos
- Skræl nogle blandede rodfrugter og skær dem i mindre tern.
- Svits ternene nogle minutter i lidt olie på en pande.
- Rør ca. 2/3 af rodfrugterne i mosen og brug resten som pynt ovenpå mosen.
- Server.
Ingen kommentarer:
Send en kommentar