mandag den 28. marts 2016

Grøntsagsmuffins

Flute kan serveres til supper, pastaretter m.m., men prøv at skifte flutet ud med disse grøntsagsmuffins. De er en del sundere og har en meget anderledes, men lækker smag.

Dagen efter kan de resterende muffins ristes i ovnen og serveres med grøn pesto.

Ingredienser til ca. 10 muffins

110 g rugmel
50 g hvedemel
25 g havregryn
1/2 tsk bagepulver
1 tsk salt
Peber
2 æg
2 dl mælk
2 gulerødder
1/2 rødløg
Et par buketter broccoli

Skræl og riv gulerødderne og skær løg og broccoli i små stykker. Bland hvedemel, rugmel, havregryn, bagepulver, salt og peber sammen. Pisk æg og mælk let sammen og rør det i melblandingen. Vend grøntsagerne i dejen og fordel den i muffinsforme.

Bag 20-25 minutter ved 200°C og lad dem afkøle en smule inden serveringen.

Opbevar dem på køl

Muffins med pesto:

Har du haft nogle af muffins'ne stående på køl natten over kan de bruges således:
- Del muffins'ne på midten og læg på en bagerist
- Bag dem ved 200°C til de har en sprød overflade (4-5 minutter)
- Server med grøn pesto



Ingen kommentarer:

Send en kommentar