tirsdag den 23. september 2014

Canelloni med kylling og squash

Der findes ikke mange ting jeg hellere vil bruge en fredag aften på end at være sammen med min bedste veninde og hygge, snakke og lave mad.
Vi plejer ellers altid at have planer for vores mad, men denne gang tog vi i Superbrugsen uden nogen ide om, hvad vi ville lave. Dette blev resultatet af en tur i supermarked med frit valg på alle hylder:

Ingredienser til 3 personer:

1 pk. kyllingefileter ( ca. 400 g)
- 1 1/2 dl olie
- Salt
- Peber
- Rosmarin
- Cayennepeber
1 squash
2 løg
200 g champignon
1 pk. friske lasagneplader
1 Emma's Mornaysauce

Skær kyllingen ud i mindre tern. Rør en marinade af olie og krydderier og vend kyllingen heri. Stil det i køleskab minimum 30 minutter.
Imens skæres løgene, squashen rives groft og champignon skæres i skiver.
Steg først kyllingestykkerne i deres marinade. Tag kødet op når det er gennemstegt, så marinaden bliver på panden. Steg først løgene til de er klare og tilsæt så champignon. Når disse næsten er færdig tilsættes squash og steger med 1-2 minutter.
Skær lasagnepladerne i ca. 12 cm lange stykker og læg en passende mængde fyld på. Fold siderne ind over hinanden og læg med åbningen nedad i et ildfast fad.
Hæld mornaysauce over til rullerne er dækket og sæt i ovnen ved 200°C.

De er færdige, når mornaysaucen er blevet pæn, brun - dette varer ca. 30-35 minutter.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar