Medaljer er en fantastisk kage, og den findes i mange afskygninger!
Jeg plejer at lave udgaven med flødeskum, creme og syltetøj pyntet med hvid glasur, men her er lidt inspiration til et lidt anderledes udseende:
Mørdejsbunde:
300 g hvedemel
100 g flormelis
150 g margarine
1 æg
Rør alle ingredienserne sammen i en røremaskine og lad dejen stå koldt i 30 minutter. Rul dejen forholdsvis tyndt ud i lidt mel og stik cirkler ud i den ønskede størrelse.
Bag bundene 7-8 minutter ved 200°C til de er gyldne i kanten.
Pynt kagerne med mørk glasur og frysetørret jordbær. Fyld med flødeskum med hakket chokolade og hindbærsyltetøj (gerne hjemmelavet).
Jeg plejer at lave udgaven med flødeskum, creme og syltetøj pyntet med hvid glasur, men her er lidt inspiration til et lidt anderledes udseende:
Mørdejsbunde:
300 g hvedemel
100 g flormelis
150 g margarine
1 æg
Rør alle ingredienserne sammen i en røremaskine og lad dejen stå koldt i 30 minutter. Rul dejen forholdsvis tyndt ud i lidt mel og stik cirkler ud i den ønskede størrelse.
Bag bundene 7-8 minutter ved 200°C til de er gyldne i kanten.
Pynt kagerne med mørk glasur og frysetørret jordbær. Fyld med flødeskum med hakket chokolade og hindbærsyltetøj (gerne hjemmelavet).
Ingen kommentarer:
Send en kommentar