Jeg fortsætter min søgen på nye, spændende småkager og derfor har jeg forsøgt mig med pistacienødder.
Disse småkager er almindelige specier med finthakkede pistacienødder. Småkagerne skæres i tykke skiver, hvilket gør at man kan smage mere af kagen samtidig med de bibeholder sprødheden.
Til ca. 70 stk skal bruges:
50 g usaltede pistacienødder
225 g hvedemel
200 g stuetempereret smør
100 g flormelis
1/2 tsk stødt ingefær
Pistaciekernerne hakkes meget fint. Alle ingredienserne æltes sammen og rulles til 3 pølser med en diameter på ca. 3 cm.
Lad dejen stå i køleskab min. 1 time. Skær pølserne i 8 mm tykke skiver og bag dem ved 180 grader i 8-10 min.
Opbevar i kagedåse
Disse småkager er almindelige specier med finthakkede pistacienødder. Småkagerne skæres i tykke skiver, hvilket gør at man kan smage mere af kagen samtidig med de bibeholder sprødheden.
Til ca. 70 stk skal bruges:
50 g usaltede pistacienødder
225 g hvedemel
200 g stuetempereret smør
100 g flormelis
1/2 tsk stødt ingefær
Pistaciekernerne hakkes meget fint. Alle ingredienserne æltes sammen og rulles til 3 pølser med en diameter på ca. 3 cm.
Lad dejen stå i køleskab min. 1 time. Skær pølserne i 8 mm tykke skiver og bag dem ved 180 grader i 8-10 min.
Opbevar i kagedåse
Ingen kommentarer:
Send en kommentar