"Projekt tøm fryseren" er stadig i gang - og det viser sig at der ligger mange sjove ting i bunden af fryseren. Jeg fandt en pose med kirsebær fra haven, som blev plukket i sommers.
Hjemmelavet is smager jo fantastisk, men er også ofte meget fedt, så her har jeg lavet en is, hvor størstedelen er youghurt og kun med en lille smule fløde.
Hvis man vil gøre isen mere luftig, kan man piske nogle æggehvider og vende forsigtigt i.
Ingredienser til 1 franskbrødsform:
500 g kirsebær
Sukker efter smag
3,5 dl youghurt naturel
1 dl piskefløde
Kirsebærrene blendes (sten pilles ud inden!), og der røres sukker i. Youghurten røres i og fløden piskes og røres i.
Fordel massen i en franskbrødsform med husholdningsfilm og stil i fryseren. Rør flere gange under indfrysning.
Hjemmelavet is smager jo fantastisk, men er også ofte meget fedt, så her har jeg lavet en is, hvor størstedelen er youghurt og kun med en lille smule fløde.
Hvis man vil gøre isen mere luftig, kan man piske nogle æggehvider og vende forsigtigt i.
Ingredienser til 1 franskbrødsform:
500 g kirsebær
Sukker efter smag
3,5 dl youghurt naturel
1 dl piskefløde
Kirsebærrene blendes (sten pilles ud inden!), og der røres sukker i. Youghurten røres i og fløden piskes og røres i.
Fordel massen i en franskbrødsform med husholdningsfilm og stil i fryseren. Rør flere gange under indfrysning.
Ingen kommentarer:
Send en kommentar