tirsdag den 25. marts 2014

Majspandekager med asian-chicken

Herhjemme spiser vi ikke særlig meget krydret, asiatisk mad, men nu har vi haft krydderipulver stående i skabet i lang tid, og nu skulle det altså bruges - og det kunne blive sammen med noget af alt det majsmel, som vi også har stående og fylde i skabet. Her er resultatet:
Ingredienser til 5 personer:
Majspandekager:
4 spsk hvedemel
150 g majsmel
1/2 tsk groft salt
3,5 dl mælk
4 æg
Lidt smør til stegning

Bland de tørre ingredienser og pisk først mælk og derefter æggene i. Lad dejen stå i køleskab mindst 1/2 time. Pisk dejen igennem og bag pandekagerne på en pande smurt med en smule smør.

Fyldet kan være alt muligt forskelligt - hvad man nu lige har i kølekabet, men her er et forslag:
3 kyllinge filteter
1 pose Santa Maria paneng red curry spice mix
1 ds. kokosmælk
Blandet salat
Bønner
Gulerødder

Kyllingefileterne skæres i strimler og steges. Pulveret hældes over og spædes med kokosmælken (som anvist på bagsiden af posen).
Gulerødderne skæres i små stave og steges på en pande med bønnerne. Krydr med salt og peber.
Server som "byg-selv-pandekager"


Ingen kommentarer:

Send en kommentar