lørdag den 24. maj 2014

Fyldte spinatpandekager og pastasalat

Nu hvor vejret er så godt, har jeg ikke længere så meget lyst til tung mad med en masse rodfrugter, sauce og kartofler. Så herhjemme er vi begyndt på lidt alternativer, som er lette og (en smule) sunde.
Pastasalaten kan både serveres kold og lun, men jeg foretrækker den lun, da jeg bedst kan lide broccolien varm.

Spinatpandekager - 6 stk:
100 g mel
2 dl mælk
2 æg
1 tsk salt
150 g spinat (optøet)

1 pk. skinke i strimler
Ca. 1/2 pose revet mozzarellaost

Pisk mel, mælk, æg og salt sammen. Hak spinaten og rør i. Lav 6 pandekager og læg skinke og ost på halvdelen. Fold dem derefter halvt og læg i et ildfast fad. Sæt dem i en 200 grader varm ovn 5-7 minutter.

Pastasalat med broccoli:
300 g pastaskruer
1 pk bacon i tern eller strimler
1 broccoli
3 dl ærter

Steg bacon på en pande (hvis det er i strimler klippes det i mindre stykker først). Kog broccoli og ærter i letsaltet vand i 3 minutter. Hæld vandet fra og steg kort på panden med baconfedtet. Kog pastaskruerne i saltet vand.
Bland det hele sammen og server lunt.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar