Jeg kan godt have perioder, hvor jeg er træt af at få ris og kartofler til maden. Det er simpelthen for traditionelt.
I stedet så jeg denne opskrift på Mad!'s hjemmeside, og blev inspireret til at lave en kartoffeltærte, som blev serveret til en helstegt kylling.
I stedet så jeg denne opskrift på Mad!'s hjemmeside, og blev inspireret til at lave en kartoffeltærte, som blev serveret til en helstegt kylling.
Det skal du bruge:
1 grov tærtebund (se opskrift her)
4 kartofler
1 squash
5-6 stilke frisk timian
1 pakke bacon i tern
1 løg
Salt og peber
3 æg (+ æggehviden fra bunden)
250 g hytteost
2 spsk mælk
1 lille tsk chilipulver
Salt og peber
Rul tærtebunden ud, læg i en smurt tærteform og forbag den.
Lav fyldet:
4 kartofler
1 squash
5-6 stilke frisk timian
1 pakke bacon i tern
1 løg
Salt og peber
3 æg (+ æggehviden fra bunden)
250 g hytteost
2 spsk mælk
1 lille tsk chilipulver
Salt og peber
Rul tærtebunden ud, læg i en smurt tærteform og forbag den.
Lav fyldet:
- Skræl kartoflerne og skær dem i mindre tern. Kog i letsaltet vand i 5 minutter. Hæld vandet fra og skyl ternene i koldt vand.
- Riv squashen groft
- Hak timian
- Skær løg i tern
- Steg bacon
- Rør en æggemasse af æg, hytteost, mælk, chili, salt og peber
Fordel grøntsagerne i tærtebunden og hæld æggemassen over.
Ingen kommentarer:
Send en kommentar