lørdag den 26. september 2015

Salat med bagte cherrytomater og parmesanost

Her kommer endnu en lækker salat!

Denne er med bagte tomater som passer rigtig godt til både kylling og oksekød.
Vil man gøre lidt ekstra ud af salaten kan den også pyntes med syltede, grønne tomater - de smager sødt, ligesom de bagte tomater, men har samtidig en syrlig smag også.

Ingredienser:

Bagte tomater:
8 cherrytomater
En smule olivenolie
Salt, peber og tørret hvidløg

Salat:
1 hoved romainesalat
1/2 rødløg
Parmesanost (jeg brugte Gran Castelli)
Evt. syltede, grønne tomater
1 spsk olivenolie
1/2 spsk balsamico
Salt og peber

Halvér tomaterne og læg dem på en bageplade. Dryp med olivenolie og krydr med salt og peber. Bag tomaterne ved 150°C i 45 minutter. Lad dem køle af.

Rør en dressing af olie, balsamico, salt og peber. Skær og vask salaten. Læg det på et fad og hæld dressingen ud over. Pynt med halve ringe af rødløg, flager af parmesanost og gerne både bagte og syltede tomater.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar