Som jeg tidligere har fortalt, har jeg en forkærlighed for tærter. Har man en dag, hvor man ikke er så sulten og skal bruge lidt nem aftensmad - så er tærte perfekt!
2 spsk mælk
1/2 tsk chilipulver
Salt og peber
Vask spinaten og varm det på en pande til det falder sammen. Pres væsken ud af det og hak det i mindre stykker. Skær champignon i mindre tern og steg dem 2 min. på en pande. Krydr dem med salt og peber. Rør æg (husk æggehviden fra bunden), hytteost, mælk, chili, salt og peber sammen. Fordel spinat og champignon i den forbagte tærtebund og hæld æggemassen over. Skær den røde peber i ringe og læg ovenpå.
Bag tærte færdig; ca. 45 min ved 175°C
Ingredienser til 1 tærte:
Bund:
100 g hvedemel
100 g rugmel
100 g margarine
1/2 tsk salt
1 æggeblomme (gem æggehviden til fyldet)
2-3 spsk vand
Bund: Skær margarinen i tern og rør den sammen med de to slags mel og salt i en røremaskine til margarinen er smuldret i melet. Saml dejen med æggeblommen og vand og ælt den godt. Rul dejen ud mellem to stykker bagepapir og læg dejen i en smurt tærteform. Tryk dejen godt ind i kanten og stil den i køleskab 30 minutter.
Prik bunden og forbag den 10 minutter ved 200°C.
1 bakke frisk spinat (ca. 100 g)
150 g champignon
1/2 rød peber
100 g hytteost
3 æg
2 spsk mælk
1/2 tsk chilipulver
Salt og peber
Vask spinaten og varm det på en pande til det falder sammen. Pres væsken ud af det og hak det i mindre stykker. Skær champignon i mindre tern og steg dem 2 min. på en pande. Krydr dem med salt og peber. Rør æg (husk æggehviden fra bunden), hytteost, mælk, chili, salt og peber sammen. Fordel spinat og champignon i den forbagte tærtebund og hæld æggemassen over. Skær den røde peber i ringe og læg ovenpå.
Bag tærte færdig; ca. 45 min ved 175°C
Ingen kommentarer:
Send en kommentar