Flødekartofler smager helt fantastisk, men er også meget usunde, så her er et lidt sundere alternativ.
200 g løg
1/2 rød peberfrugt
600 g kartofler
1 ds. hakkede tomater
2 1/2 dl madlavningsfløde
Salt og peber
Bacon brunes på panden. Løgene skæres i halve ringe og peberfrugten i tern. Brun grøntsagerne i fedtet fra baconet.
Tomater, fløde, bacon, grøntsager, salt og peber røres sammen i en skål, og hældes ud over kartoflerne, som skæres i skiver og lægges i et ildfast fad.
Kartoflerne skal gerne have 1 1/2 - 2 timer ved 200 grader, for at være helt "gennemstegte".
Denne portion passer til en familie på 4:
100 g bacon i tern200 g løg
1/2 rød peberfrugt
600 g kartofler
1 ds. hakkede tomater
2 1/2 dl madlavningsfløde
Salt og peber
Bacon brunes på panden. Løgene skæres i halve ringe og peberfrugten i tern. Brun grøntsagerne i fedtet fra baconet.
Tomater, fløde, bacon, grøntsager, salt og peber røres sammen i en skål, og hældes ud over kartoflerne, som skæres i skiver og lægges i et ildfast fad.
Kartoflerne skal gerne have 1 1/2 - 2 timer ved 200 grader, for at være helt "gennemstegte".
Ingen kommentarer:
Send en kommentar