Denne sauce er faktisk en grøntsagspure og består hovedsageligt af grøntsager. Den smager rigtig godt til retter med hakket kød:
2 røde peberfrugter
2 løg
2 fed hvidløg
1 dl hvidvin
1 dl grøntsagsbouillon
1 dl madlavningsfløde
Lidt citronsaft
1 tsk timian
Salt og peber
Løgene hakkes og steges klare i lidt olie. Peberfrugterne skæres i tern og steges med 2 min sammen med presset hvidløg. Tilsæt hvidvin og bouillon og lad saucen simre under låg 15 min. Saucen blendes og blandes op med madlavningsfløde og citronsaft og smages til med timian, salt og peber.
2 røde peberfrugter
2 løg
2 fed hvidløg
1 dl hvidvin
1 dl grøntsagsbouillon
1 dl madlavningsfløde
Lidt citronsaft
1 tsk timian
Salt og peber
Løgene hakkes og steges klare i lidt olie. Peberfrugterne skæres i tern og steges med 2 min sammen med presset hvidløg. Tilsæt hvidvin og bouillon og lad saucen simre under låg 15 min. Saucen blendes og blandes op med madlavningsfløde og citronsaft og smages til med timian, salt og peber.
Ingen kommentarer:
Send en kommentar