Når man skal på ferie handler det om at få udnyttet de sidste rester i køleskabet - her er en ret, hvor man kan få brugt en masse forskellige grøntsager, og hvis man tilfældigvis har kødsauce liggende i fryseren kan det også med fordel bruges heri.
Forslag til ingredienser til 5 personer:
300 g grovpasta
400 g hk. oksekød
2 løg
1 ds. hakkede tomater
Salt og peber
200 g knoldselleri
2-3 gulerødder
1 grøn peberfrugt
4 dl mælk
2 spsk mel
40-50 g mozarella
Salt og peber
Lav en kødsauce: svits løg og oksekød. Tilsæt hakkede tomater og smag til med salt og peber. Svits Knoldselleri, gulerødder og peberfrugt i ca. 5 min og rør sammen med kødsaucen.
Lav mornaysaucen: mælk og mel rystes til jævning og varmes til kogepunktet. Rør revet ost i og smag til med salt og peber.
Kog pastaen og læg i et ildfast fad. Hæld kødsaucen over og til sidst mornaysaucen.
"Bag" ved 200 grader i 30-35 min og server med flute eller diverse brødrester til.
Forslag til ingredienser til 5 personer:
300 g grovpasta
400 g hk. oksekød
2 løg
1 ds. hakkede tomater
Salt og peber
200 g knoldselleri
2-3 gulerødder
1 grøn peberfrugt
4 dl mælk
2 spsk mel
40-50 g mozarella
Salt og peber
Lav en kødsauce: svits løg og oksekød. Tilsæt hakkede tomater og smag til med salt og peber. Svits Knoldselleri, gulerødder og peberfrugt i ca. 5 min og rør sammen med kødsaucen.
Lav mornaysaucen: mælk og mel rystes til jævning og varmes til kogepunktet. Rør revet ost i og smag til med salt og peber.
Kog pastaen og læg i et ildfast fad. Hæld kødsaucen over og til sidst mornaysaucen.
"Bag" ved 200 grader i 30-35 min og server med flute eller diverse brødrester til.
Ingen kommentarer:
Send en kommentar