søndag den 26. januar 2014

Italienske pestomuffins

Pesto er en typisk italiensk spise, her er den i selskab med græskarkerner, men disse kunne sagtens være skiftet ud med pinjekerner.
Muffins'ne har en god smag af grøn pesto og samtidig en smule knas fra græskarkernerne. De kan også sagtens bruges som et element i en italiensk-inspireret forret.

Ingredienser til 8 muffins:

2,5 dl mel
1,5 tsk bagepulver
Salt og peber
1/2 dl græskarkerner
1 æg
3/4 dl kærnemælk
3 spsk olivenolie
3 spsk grøn pesto

Mel, bagepulver, salt og peber sigtes i en skål. Græskarkernerne hakkes let og røres i.
Ægget piskes i en anden skål, og pisk kærnemælk, olie og pesto i.
Lav en fordybning i de tørre ingredienser og hæld æggeblandingen i.
Ingredienserne røres forsigtigt sammen og fordeles i muffinsforme. Bag dem 20 min ved 200 grader og server lune til maden.


Ingen kommentarer:

Send en kommentar