Panna cotta er en italiensk dessert, som er en form for fløderand.
Desserten findes i mange varianter, her er den lavet med rugbrødscrunch, jordbær og blåbær.
3 dl piskefløde
1/2 stang vanilie
75 g sukker
3 blade husblas
1 1/2 dl skyr
2 skiver rugbrød
2 spsk mørk sirup
100 g jordbær
100 g blåbær
75 g sukker
Ca . 1 spsk citronsaft
Husblassen udblødes i vand. Fløde, sukker, vaniliekorn og vaniliestang koges op og tages af varmen. Husblassen smeltes i den varme fløde, og når blandingen er blevet fingervarm røres skyren i og det fordeles i 5-6 forme. Sæt formen på køl et par timer.
Rugbrødet smuldres og steges på en pande med siruppen 5-10 min ved forholdsvis høj varme. Læg det på et stykke bagepapir og lad det køle af.
Jorbær, sukker og citron koges 3-5 min og blåbærrene røres i, når kasserollen tages af varmen.
Desserten findes i mange varianter, her er den lavet med rugbrødscrunch, jordbær og blåbær.
3 dl piskefløde
1/2 stang vanilie
75 g sukker
3 blade husblas
1 1/2 dl skyr
2 skiver rugbrød
2 spsk mørk sirup
100 g jordbær
100 g blåbær
75 g sukker
Ca . 1 spsk citronsaft
Husblassen udblødes i vand. Fløde, sukker, vaniliekorn og vaniliestang koges op og tages af varmen. Husblassen smeltes i den varme fløde, og når blandingen er blevet fingervarm røres skyren i og det fordeles i 5-6 forme. Sæt formen på køl et par timer.
Rugbrødet smuldres og steges på en pande med siruppen 5-10 min ved forholdsvis høj varme. Læg det på et stykke bagepapir og lad det køle af.
Jorbær, sukker og citron koges 3-5 min og blåbærrene røres i, når kasserollen tages af varmen.
Ingen kommentarer:
Send en kommentar