Torsdag aften stod den på farsbrød.
Farsbrød kan laves på mange måder - her er én af versionerne, som er lavet med fyld af soltørrede tomater, feta og marineret hvidløg.
Fyldet i kødet gør samtidig kødet mere saftigt og det er derfor ikke nødvendigt med sauce til farsbrødet, hvis der serveres nok grøntsager og kartofler til.
Farsbrødet er lavet af:
500 g oksekød
Fetaost i tern
Soltørrede tomater
Marinerede hvidløg
1 æg
Grøn peber
Salt og peber
Alle ingredienserne røres sammen, formes til et farsbrød og dækkes med bacon i skiver.
Server med ovnkartofler og rodfrugter
Farsbrød kan laves på mange måder - her er én af versionerne, som er lavet med fyld af soltørrede tomater, feta og marineret hvidløg.
Fyldet i kødet gør samtidig kødet mere saftigt og det er derfor ikke nødvendigt med sauce til farsbrødet, hvis der serveres nok grøntsager og kartofler til.
Farsbrødet er lavet af:
500 g oksekød
Fetaost i tern
Soltørrede tomater
Marinerede hvidløg
1 æg
Grøn peber
Salt og peber
Alle ingredienserne røres sammen, formes til et farsbrød og dækkes med bacon i skiver.
Server med ovnkartofler og rodfrugter
Ingen kommentarer:
Send en kommentar