søndag den 12. januar 2014

Pastaret med anderester

Dette er jo faktisk en juleopskrift, hvor man kan bruge resterne fra, hvis man har fået and aftenen før.
Retten er let og smager dejligt - også selvom det ikke er jul længere.
200 g stegt andekød
2 løg
250 g champignoner
2 stænger bladselleri
50 g bacon i tern
1 dl hvidvin
2 dl hønsebouillon
1 dl madlavningsfløde
300 g pasta (gerne fuldkorns)
Evt. persille og hakkede mandler til pynt

Andekødet skæres i mindre stykker.
Løg skæres i tern, champignons i kvarte og bladselleri i skiver. Svits baconternene og kom andekødet i - lad det svitse med et par minutter. Svits løg, bladselleri og champignons med yderligere et par minutter. Tilsæt hvidvin og lad det koge næsten væk. Tilsæt bouillon og fløde og lad det koge et par min. Persille og hakkede mandler vendes i og retten smages til med salt og peber.
Pastaen koges og vendes i anderagouten.

Retten serveres med salat og parmesanost.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar