Pasta med pesto kan både spises som middagsmad og som aftensmad. Jeg synes især, det smager godt som tilbehør til grillede schnitzler.
3 håndfulde basilikum
50 g pinjekerner (eller 35 g pinjekerner og 15 g græskarkerner)
2 fed hvidløg
50 g parmesan
3/4 dl olivenolie
Salt og peber
Blend basilikum, pinjekerner, parmesan og hvidløg til en jævn masse. Rør massen sammen med olie og krydr med salt og peber. Kog pastaen og gem en smule af kogevandet. Vend pestoen sammen med pastaen og rør lidt kogevand i, til pestoen "løsnes". Pynt med revet parmesan og basilikumblade.
Til en portion til 4 personer skal bruges:
400 g pasta3 håndfulde basilikum
50 g pinjekerner (eller 35 g pinjekerner og 15 g græskarkerner)
2 fed hvidløg
50 g parmesan
3/4 dl olivenolie
Salt og peber
Blend basilikum, pinjekerner, parmesan og hvidløg til en jævn masse. Rør massen sammen med olie og krydr med salt og peber. Kog pastaen og gem en smule af kogevandet. Vend pestoen sammen med pastaen og rør lidt kogevand i, til pestoen "løsnes". Pynt med revet parmesan og basilikumblade.
Ingen kommentarer:
Send en kommentar