tirsdag den 8. april 2014

Kalkunbryst på grøntsagsbund

Kalkunbryst smager ikke af særlig meget i sig selv, men denne blanding af grøntsager og bacon giver retten en rigtig godt smag. Hvis man laver bagekartofler til, kan man med fordel bage dobbelt så mange som man skal bruge - så kan man lave fyldte bagekartofler dagen efter.

1 kalkunbryst
1 pk bacon i skiver
1 pose perleløg
3 peberfrugter (grøn,gul og rød)
2 æbler
1 løg
1 rødløg
Salt, peber og timian

Perleløg, peberfrugt i tern, æbler i både (med skræl) og halve løgringe blandes i et ildfast fad og krydres med salt, peber og timian. Kalkunbrystet lægges ovenpå, krydres og dækkes med bacon.
Retten sættes i ovnen ved 200 grader i 60-70 minutter.

Server med bagekartofler: kartoflerne vaskes og tørres, prikkes og pakkes ind i staniol. Sæt dem i en kold ovn og bag 1 1/2 time ved 200 grader.
Til bagekartoflerne laves en dressing af creme fraiche, citronsaft, persille, salt og peber.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar